CM i CS: RITUAL MUSICAL DE TARDOR

Durant aquestes primeres setmanes que ja som a la tardor, els infants de CM i CS de l’escola, han preparat un ritual musical per donar-li la benvinguda i celebrar la seva arribada!

Hem parlat de la nova estació, de quan ha començat i quan acabarà, de tot el que passa al llarg dels tres mesos que dura, de l’estació que ve abans i després, etc. I també hem parlat i conegut una mica més al compositor que va compondre música per a les quatre estacions de l’any, Antonio Vivaldi.

Posteriorment, han format un cercle per fer el ritual amb fruits de tardor, fulles, pinyes, escorces d’arbre i palets, aglans, etc., que els infants han recollit i portat a la classe de música.

Un cop tenien preparat i els hi agradava el cercle que havien creat, amb la música de la tardor de Vivaldi, han expressat amb el cos tot allò que els hi anava suggerint la música, podent agafar, durant el treball d’expressió corporal, elements de la tardor del cercle que havien format.

Per a finalitzar l’activitat, hem compartit i recollit totes les sensacions i emocions que han sentit durant el treball. Tots i totes comenten que ha estat un moment agradable i, la gran majoria, s’han sentit alegres, lliures i relaxats!

Benvinguda tardor!!!

FOTOS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s