CM i CS: Ritual Musical de PRIMAVERA

Les últimes setmanes del mes d’abril, igual que vam fer amb la tardor i l’hivern, els infants de CM i CS de l’escola, van preparar un ritual musical per donar-li la benvinguda a la primavera i celebrar la seva arribada!

Vam parlar de la nova estació, de quan havia començat i quan acabarà, de tot el que passa al llarg dels tres mesos que dura, de l’estació que ve abans i després, etc. I també vam parlar i repassar aspectes del compositor que va compondre música per a les quatre estacions de l’any, Lucio Antonio Vivaldi.

Posteriorment, van crear un cercle per fer el ritual amb tot el que van portar de casa relacionat amb la primvera, i un cop tenien preparat i els hi agradava el cercle que havien creat, amb la música de la primavera de Vivaldi, van expressar amb el cos i, en aquesta ocasió, també si volien amb mocadors de colors, tot allò que els hi anava suggerint la música, podent imaginar i recrear, durant el treball d’expressió corporal, moments i accions relacionades amb l’hivern.

Per a finalitzar l’activitat, hem compartit i recollit per escrit tot allò que han imaginat, i totes les sensacions i emocions que han sentit durant el treball. Tots i totes comenten, a l’igual que als anteriors rituals, que ha estat un moment agradable i, la gran majoria, s’han tornat a sentir alegres, lliures i relaxats, aconseguint cada vegada més, deixar-se portar i connectar-se amb la música!

Amb els alumnes i les alumnes de Cicle Superior, també hem treballat la peça musical a partir d’un musicograma!

BENVINGUDA PRIMAVERA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s